Nemogoče naredimo takoj, čudeži trajajo malo dlje! Natisni | Zemljevid strani | Izberi jezik | FTP
Slovensko  

Deutsch  

English  

Vizitka

Predstavitev

 

Smo podjetje, ki skuša biti vedno korak pred časom in razmerami. Z našimi 20-letnimi izkušnjami, ne le v Sloveniji ampak tudi v tujini, smo podjetje katapultirali v sam vrh. Naše vodilo so kakovost, hitri odzivni časi in dober ter lojalen odnos do strank. Naše storitve smo osredotočili na področje digitalnega tiska, hitrega grafičnega servisa ter grafičnega oblikovanja (agencijske storitve). Poleg tega Vam nudimo velik asortiman grafične in pisarniške opreme (Pantone, Colorvision, ONYX Rip Sistemi, CD/DVD duplikatorji, mobilni marketing, plastifikatorji, vezalniki, rezalniki, grafični pribor, potrošni material - kartuše in tonerji, mediji za tiskalnike itd.)

Ker se trudimo biti odzivni in hitro realizirati Vaše želje, imamo repromaterial ves čas na zalogi, zato Vam ga lahko dobavimo takoj. Dovolj je že, da nas pokličete po telefonu, in v najkrašem času bo naročeno pri Vas. 

Za podrobnejše informacije nas lahko pokličete po telefonu na št.: 01 281-1426, oziroma nam pišete preko našega
obrazca.


 Osnovni podatki:Podjetje: Infokart d.o.o.
Sedež: Sp. Pirniče 77/b, SI-1215 Medvode
Dejavnost: Prostorska informatika in grafika
Št.reg vl.: Okrožno sodišče v Ljubljani, 1/7635/00
Matična številka: 5386799
Identifikacijska št.: SI12191213
Trans. račun: NLB: 02053-0016349731
IBAN SI56020530016349731
BIC: LJBASI2X
Osnovni kapital: 20.538,00 EUR
Direktor: Marko Iztok Hočevar


Zemljevid si oglejte tukaj >>

 

Pravno obvestilo


Dobrodošli na spletni strani podjetja INFOKART d.o.o. Spletno stran je namenjena obveščanju širše javnosti o podjetju, storitvah in produktih. Prosimo Vas, da kot obiskovalec naše spletne strani, upoštevate spodaj naštete pogoje.

Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Spletne strani www.infokart.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Lastnik spletne strani ne more jamčiti za natančnost, pravilnost in ažurnost informacij in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletne strani in/ali preneha z njenim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletne strani.

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletni strani so zaščitene, če lastnik ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika.

Izključitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletni strani, je izbral in uredil lastnik spletne strani in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov.

Pravtako lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja, nedostopnosti in/ali napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin na spletni strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Infokart d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino, spoštovanje zasebnosti ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Politika zasebnosti

Kot uporabnike spletnega mesta www.infokart.si, Vas želimo seznaniti, da bomo vse od Vas pridobljene informacije uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z Vami in da Vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bomo uporabljali v nasprotju z Vašo voljo oziroma jih posredovali tretjim osebam.
Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov le na podlagi Vašega posebnega dovoljenja.
Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem.
Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena.

Na podlagi Vaše privolitve bomo Vaše osebne podatke uporabljali za potrebe informiranja o naših aktivnostih in ponudbi ter Vas preko različnih komunikacijskih sredstev seznanjali z novostmi našega podjetja.

V zvezi z varstvom osebnih podatkov Vam zagotavljamo, da tako glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic in obveznosti, ki jih INFOKART d.o.o. kot upravljalec zbirke osebnih podatkov ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe.

© 2015 Infokart d.o.o., tel: 01 281 14 26, fax: 01 2833 585, email: info@infokart.si
domov | admin