Nemogoče naredimo takoj, čudeži trajajo malo dlje! Natisni | Zemljevid strani | Izberi jezik | FTP
Slovensko  

Deutsch  

English  

Mobilni marketing

Izstopite iz povprečja, bodite vidni!
 

Predstavite svoje podjetje s pomočjo lahkih, mobilnih konstrukcij! Postanite prepoznavni in dvignite se iz množice številnih podjetij. Konstrukcije so primerne za predstavitev podjeta na sejmih, ob posebnih priložnostih, na tiskovnih konferencah, promocijah, televizijskih oddajah itd.

Konstrukcije so iz lastnega uvoza in so na zalogi! Nudimo svetovanje, grafično podobo, tisk posameznih grafik ter tudi izposojo določenih konstrukcij! Za večje projekte izdelamo 3D vizualizacijo. Trenutna AKCIJA velja do razprodaje zaloge (oglas)

 

Izberite rubriko:

Rollup Banner stojala Ulični panoji, zložljiva stojala za prospekte, info stojala... Flex stojala
Mobilne stene, Pop-Up konstrukcije... Promocijski pulti, konstrukcije za degustacijo... Okvirji, klip klap, svetlobne table... Obesni sistemi
Konstrukcije po meri (POS stojala, izven standarne in sejemske konstrukcije) Ostalo Akcijski paketi konstrukcij, razne kombinacije Tisk grafik in oblikovanje za ves naš mobilni marketing!

  Več informacij pri g. Hočevarju na 041 706088 / infokart@siol.net ali g. Jurij 01 2811426 info@infokart.si

Namig
 Piščalka

KAJ LAHKO STORITE TAKOJ, DA BI IZSTOPILI IZ POVPREČJA IN S POMOČJO MOBILNIH KONSTRUKCIJ OPOZORILI NASE IN NA SVOJE IZDELKE OZ. STORITVE?

1) še danes se odločite, da boste investirali v izdelavo lahkih, mobilnih konstrukcij, s katerimi boste izstopili iz povprečja in opozorili nase in na svoje izdelke oz. storitve 

2) kontaktirajte nas za neobvezen sestanek, na katerem Vam bomo predstavili razpoložljive možnosti in rešitve
3) v kolikor imate že izdelane grafične predloge in potrebujete le tisk le-teh, Vas vabimo, da v
kalkulatorju preverite strošek nakupa  oz. izdelave željene mobilne konstrukcije. Za mobilne konstrukcije, ki jih ne morete najti v kalkulatorju ali za dodatno pomoč, nas kontaktirajte po elektronski pošti (info@infokart.si), telefonu (01 281-14-26), še najbolje pa je, da nas obiščete kar osebno v našem studiu na Mencingerjevi 7, 1000 Ljubljana. Za podrobnejše informacije o lokaciji sledite povezavi.

© 2015 Infokart d.o.o., tel: 01 281 14 26, fax: 01 2833 585, email: info@infokart.si
domov | admin